Национален сайт за агро търговия
Борси:
Хлебна пшеница355 лв./тон
Фуражна пшеница300 лв./тон
Царевица300 лв./тон
Маслодаен слънчоглед600 лв./тон
Домати2.70 лв./кг.
Краставици2.00 лв./кг.
Картофи1.80 лв./кг.
Лук1.60 лв./кг.
Чесън4.50 лв./кг.
Зеле1.30 лв./кг.
Моркови1.70 лв./кг.
Червен пипер5.70 лв./кг.
Зелен пипер3.50 лв./кг.
Тиквички1.70 лв./кг.
Патладжан2.30 лв./кг.
Розов домат4.50 лв./кг.
Карфиол2.80 лв./кг.
Айсберг3.30 лв./кг.
Зрял фасул3.40 лв./кг.
Леща2.50 лв./кг.
Пресен картоф2.80 лв./кг.
Гъби4.40 лв./кг.
Спанак2.00 лв./кг.
Ябълки2.20 лв./кг.
Круши3.30 лв./кг.
Ягоди5.00 лв./кг.
Нар6.50 лв./кг.
Череши12.00 лв./кг.

Агритехника 2017: Kverneland ще представи иноватовни системи за ISOBUS управление на инвентари

IsoMatch Tellus PRO
12.11.2017 г.
463 прочитания

Заедно с технологичното развитие, усилено се развива и модерното земеделие в световен мащаб. Модерните фермери вече се стараят да купуват ефективни и лесни за работа машини, с които да постигат добра и висока производителност. В отговор на това Kverneland разработи универсалния терминал IsoMatch Tellus PRO и помощното устройство IsoMatch Grip.

IsoMatch Tellus PRO - за повишаване на ефективността
С модерните си хардуерни и софтуерни функции, този 12-инчов терминал осигурява оптималното решение за система за управление "всичко в едно" в кабината на трактора, включително автоматично управление. Това е своеобразен център за свързване на всички машини с ISOBUS, платформи с приложения за прецизно земеделие и системи за управление на земеделските стопанства. Той предлага всичко необходимо, за да се възползвате максимално от вашите машини, както гарантира икономия на разходите за торове, химикали и семена, използвайки автоматичен секционен контрол и контрол на променливата скорост. С уникалната функционалност с двоен екран ви дава възможност да разглеждате и управлявате едновременно две машини и/или процеси.

Дисплей IsoMatch Tellus PRO

Със съвременния хардуер, вие имате бързодействащ терминал, който може да се справи с по-взискателни приложения. С IsoMatch Tellus PRO сте готови да работите с иновативни функции и  приложения. За да се фокусира още повече върху резултата от полета, напълно автоматичното управление с IsoMatch AutoDrive-E е достъпно в приложението за прецизно земеделие IsoMatch GEOCONTROL. Максималният работен диапазон за контролера на задачите се увеличава на 10 км от началната точка.

IsoMatch Grip - вашето желание е вашата команда
IsoMatch Grip осигурява лесен контрол на машината и ефективна работа. Имате пълен контрол над машината точно по начина, по който искате. Създайте функционални команди за вашите ISOBUS инвентари, както желаете. Задачите се запазват на машина, което го прави още по-приложим към вашите нужди. IsoMatch Grip е специално разработена система, за да работи заедно с терминалите ISOBatch Tellus, IsoMatch Tellus GO и IsoMatch Tellus PRO.

Kverneland IsoMatch Grip

IsoMatch Grip поддържа до четири работни режима, всеки от които е обозначен с цветен светодиод. За всеки отделен работен режим могат да бъдат създадени единадесет функции. Превключването между работните режими е толкова лесно, колкото натискането на бутона, зададен за тази функция. Всички бутони за функционалност могат да бъдат пренесени върху бутоните на IsoMatch Grip

 

Потребителска оценка

3
0

Свързани ревюта

Видео
Kverneland представи редица новости с предстояща премиера на Agritechnica 2017
Kverneland Group представи пред журналисти от Европа редица нови продукти и много нови предложения за фермерите свързани с интелигентно земеделие.
11.09.2017 г.
386 прочитания
повече»
ВидеоВидео
Видео
Плуговете Kverneland 2500 i-Plough са с интелигентно компютърно управление и автоматично калибриране
Плуговете Kverneland 2500 i-Plough позволяват автоматично калибриране на настройките на плуга спрямо позиционирането на задните гуми на трактора.
30.05.2017 г.
528 прочитания
повече»
ВидеоВидео
Видео
Сеялката Kverneland U-Drill Plus - прецизност в изсяването и торовнасянето
Сеялката Kverneland U-Drill Plus се предлага в три варианта на работна широчина и капацитет на бункера. При машините с бункер от 3000 литра, фермерите могат да изберат работна широчина от 3 или 4 метра, а при бункерите от 4350 литра - работната широчина е 6 метра.
 
01.11.2017 г.
328 прочитания
повече»