Национален сайт за агро търговия
Борси:
Хлебна пшеница355 лв./тон
Фуражна пшеница300 лв./тон
Царевица300 лв./тон
Маслодаен слънчоглед600 лв./тон
Домати2.70 лв./кг.
Краставици2.00 лв./кг.
Картофи1.80 лв./кг.
Лук1.60 лв./кг.
Чесън4.50 лв./кг.
Зеле1.30 лв./кг.
Моркови1.70 лв./кг.
Червен пипер5.70 лв./кг.
Зелен пипер3.50 лв./кг.
Тиквички1.70 лв./кг.
Патладжан2.30 лв./кг.
Розов домат4.50 лв./кг.
Карфиол2.80 лв./кг.
Айсберг3.30 лв./кг.
Зрял фасул3.40 лв./кг.
Леща2.50 лв./кг.
Пресен картоф2.80 лв./кг.
Гъби4.40 лв./кг.
Спанак2.00 лв./кг.
Ябълки2.20 лв./кг.
Круши3.30 лв./кг.
Ягоди5.00 лв./кг.
Нар6.50 лв./кг.
Череши12.00 лв./кг.

БАТА АГРО 2018: Премиера на американските системи за прецизно земеделие RAVEN

Raven CR7
388 прочитания

По време на международното изложение БАТА АГРО 2018 бяха представени за първи път в България нови системи за прецизно земеделие на американската компания RAVEN, чиито основен представител е Универсал-НВГ.

Raven е доказана марка и световен лидер на пазара за прецизно земеделие в контрола на функциите на пръскачките. Иновативната системата Hawkeye дава възможност за контрол на работното налягане на всяка дюза, за да се достигне и поддържа необходимата норма на пръскане и еднаква големина на капката с една и съща дюза при голям диапазон на скоростта. Използвайки PWM клапанната технология за настройка на нормата и налягането в дюзата, се осигурява независимо управление на тези два фактора. Hawkeye дава възможност за изключване на дюза по дюза при презастъпване или задаване на различна норма на пръскане в определена секция.

“Днес заедно с Универсал НВГ представяме най-новите продукти на Raven, които спестяват време и средства във всяка ферма и във всички обработките на полето. Един нашите от продуктите, който е навигационната система CR7. Използва се като универсален дисплей, лесен е за употреба и е на достъпна цена. Това е базов ISOBUS терминал, който по всяко време може да бъде надграден със специфични приложения, необходими за различните стопанства. Благодарение на ISOBUS, CR7 предлага пълен контрол над всеки ISOBUS инвентар – и още: запис на данни, управление на задачите, контрол секциите и много други. Заедно с навигационните системи представяме и комбинираният приемникът RS1, който е с вградена GPS антена, модул на системата за автоматично управление, жироскоп и компас сензори, всички комбинирани в едно устройство. Приемникът проследява и изпраща данни от машината, а при автоматично управление реагира бързо в прихващане на правата линия, при високи и ниски работни скорости.", заяви Андрей Гулко, Регионален мениджър клиенти за Централна и Източна Европа Raven

До края на месец юни земеделските производители могат да се възползват от промоционални цени на определени продукти с марката Raven.
Raven Smartrax - промо цени

Повече информация за пълната гама техника на RAVEN, предлагана от Универсал НВГ, може да получите от търговският отдел на фирмата на тел. 0889 231012, 0885 331355 или да посетите фирменият сайт www.universal-nvg.bg.
 

Потребителска оценка

2
0

Свързани ревюта

ВидеоВидео
Видео
Универсал НВГ показа разнообразно портфолио от машини на БАТА АГРО
Универсал НВГ показа разнообразно портфолио от селскостопански машини на аграрното изложение БАТА АГРО в Стара Загора.
05.06.2017 г.
338 прочитания
повече»
ВидеоВидео
Видео
Enorossi представи нова серия сеносъбирачи MAXIMUS RAKE
Новата серия сеносъбирачи MAXIMUS RAKE е проектиран така, че да отговаря на високите нужди на земеделците. Предлага се в два модела, всеки съответно с 12 и 14 събиращи колела. И двете версии разполагат с независими рамена на колелата, използващи уникална двойна пружинна система, за да поддържат постоянно рейките към земята.
 
10.10.2017 г.
508 прочитания
повече»