Национален сайт за агро търговия
Борси:
Хлебна пшеница355 лв./тон
Фуражна пшеница300 лв./тон
Царевица300 лв./тон
Маслодаен слънчоглед600 лв./тон
Домати2.70 лв./кг.
Краставици2.00 лв./кг.
Картофи1.80 лв./кг.
Лук1.60 лв./кг.
Чесън4.50 лв./кг.
Зеле1.30 лв./кг.
Моркови1.70 лв./кг.
Червен пипер5.70 лв./кг.
Зелен пипер3.50 лв./кг.
Тиквички1.70 лв./кг.
Патладжан2.30 лв./кг.
Розов домат4.50 лв./кг.
Карфиол2.80 лв./кг.
Айсберг3.30 лв./кг.
Зрял фасул3.40 лв./кг.
Леща2.50 лв./кг.
Пресен картоф2.80 лв./кг.
Гъби4.40 лв./кг.
Спанак2.00 лв./кг.
Ябълки2.20 лв./кг.
Круши3.30 лв./кг.
Ягоди5.00 лв./кг.
Нар6.50 лв./кг.
Череши12.00 лв./кг.

CLAAS представя ново гребло SMART PUSH за разторавване без накланяне

CLAAS SMART PUSH
13.01.2018 г.
336 прочитания

CLAAS разшери продуктовата си гама с новото гребло SMART PUSH, което носи допълнителни ползи на фермерите. Решението SMART PUSH е единствено по рода си за пазара като разтоварването се осъществява без да е необходимо греблото да се накланя. Вместо това материалът просто се избутнат напред - това позволява разтоварване на по-голяма височина за малките и средните модели колесни товарачи TORION, както и за тракторите с челни товарачи на CLAAS.
 
Принципът SMART PUSH
Тайната на SMART PUSH е в подвижния заден панел, с който се оперира лесно посредством трета хидравлична линия. За да разтовари греблото, операторът просто трябва да го придвижи до желаната позиция, например успоредно на ремарке с комбиниран фураж или при впускателния отвор на предприятие за производство на биогаз, след което да избута съдържането в контейнера, а греблото си остава в хоризонтално положение. Това означава, че греблото може да бъде разтоварено без да е необходимо да се накланя. По този начин водачът може да упражнява пълен контрол над процеса по разтоварване по всяко време и оптимално да контролира количеството материал, който се разтоварва.
Гребло CLAAS SMART PUSH
 
Хидравлична защита от претоварване
Възможността за натоварване на материали е същата като при стандартното гребло със стандартна хидравлична защита от претоварване, която предотвратява всякакви грешки по време на работа. Защитната система работи напълно независимо от контролните прибори и функционира дори когато хидравличните конектори са разкачени.
 
По-голяма височина на разтоварване за по-малки модели колесни товарачи и трактори
Греблото SMART PUSH вече не трябва да се накланя и разтоварването става на по-голяма височина със същите модели колесни товарачи и трактори, докато преди подобно нещо бе възможно само при  по-големите модели. Заедно с това водачът има оптимална видимост към греблото по време на процеса по разтоварване с контролирана хидравлика.
 
Гребло SMART PUSH за насипен материал за повече товароносимост
Греблото SMART PUSH за насипен материал е алтернатива на традиционното гребло с висок ръб, което често ограничава тоавроносимостта на по-малките колесни товарачи, като се има предвид високото му тара тегло. За разлика от него греблото SMART PUSH позволява товароносимостта на базовата машина да се използва изцяло. И не само това - SMART PUSH изисква по-малко пространство в точката на разтоварване от греблото с висок ръб, понеже позицията на греблото не се променя, изместването на центъра на тежестта също е значително по-малко. Това прави работата в земеделски сгради с нисък таван много по-лесна.
 
Предлага се и с щипка
Греблото SMART PUSH може да се закупи и с щипка отпред, за която също е необходима просто една допълнителна хидравлична линия. При разтоварване се отваря само рамото с щипката. Материалът се избутва навън от задния панел автоматично, едва след като рамото с щипката достигне определен ъгъл. В резултат отварянето на щипката и избутването на материала са оптимално координирани. Греблото SMART PUSH може да се закупи за всички малки и средни по размер модели TORION на CLAAS, както и за моделите трактори с челни товарачи FL80 до FL250 на CLAAS. Вместимостта на греблото варира от 1,760 л за малките модели до 4,100 л за средните по размер модели.

Всички продукти на CLAAS, може да намерите при официалния представител на марката за България фирма Рапид КБ ООД, тел. 02/400-80-10, www.claas.bg.

Потребителска оценка

1
0

Свързани ревюта

Видео
Агритехника 2017: CLAAS представи нова серия колесни товарачи CLAAS TORION
По време на международното изложение Агритехника в Хановер, Германия немската компания CLAAS представи изцяло нова серия колесни товарачи TORION. Това са първите колесни товарачи, създадени за използване в земеделието от компанията и са съвместна разработка с Liebherr.
15.12.2017 г.
283 прочитания
повече»
Видео
Новите модели трактори CLAAS AXION 900 - повече мощ и комфорт
Немският производител на земеделска техника CLAAS представи нови модели трактори от серията AXION 900. Отличителни характеристики на машините са голямa мощност, нови иновативни скоростни кутии, изключчително лесно управление за операторите и намалена консумация на гориво.
01.08.2017 г.
1094 прочитания
повече»
ВидеоВидео
Видео
Агритехника 2017: CLAAS представи иновативни и производителни машини (ВИДЕО)
По време на международното изложение Агритехника в Хановер, Германия, фирма CLAAS представи изцяло нова концепция за зърнокомбайни, силажокомбайни и трактори оборудвани с гумено-верижно задвижване. Този тип задвижване се характеризира с до 66% по-малко утъпкване на почвата.
30.11.2017 г.
564 прочитания
повече»
Видео
CLAAS представи ново поколение универсални трактори ARION 500 и 600
CLAAS представя ново поколение универсални трактори от сериите ARION 500 и 600. Те са с високо ниво на оборудване и предлагат максимален комфорт за оператора. Новите модели са с нови по-производителни двигатели и система CIS +.

 
24.07.2017 г.
645 прочитания
повече»
Видео
Агритехника 2017: CLAAS представи нова серия трактори CLAAS ARION 400
Новата серия трактори на CLAAS ARION 400 ще е с 4-цилиндрови двигатели в мощностния диапзон от 90 до 140 к.с. Заедно с това ще се предлага богато разнообразие от оборудване. Всички нови модели са с нови технически характеристики и още повече екстри към стандартното оборудване. 
04.12.2017 г.
384 прочитания
повече»