Национален сайт за агро търговия
Борси:
Хлебна пшеница355 лв./тон
Фуражна пшеница300 лв./тон
Царевица300 лв./тон
Маслодаен слънчоглед600 лв./тон
Домати2.70 лв./кг.
Краставици2.00 лв./кг.
Картофи1.80 лв./кг.
Лук1.60 лв./кг.
Чесън4.50 лв./кг.
Зеле1.30 лв./кг.
Моркови1.70 лв./кг.
Червен пипер5.70 лв./кг.
Зелен пипер3.50 лв./кг.
Тиквички1.70 лв./кг.
Патладжан2.30 лв./кг.
Розов домат4.50 лв./кг.
Карфиол2.80 лв./кг.
Айсберг3.30 лв./кг.
Зрял фасул3.40 лв./кг.
Леща2.50 лв./кг.
Пресен картоф2.80 лв./кг.
Гъби4.40 лв./кг.
Спанак2.00 лв./кг.
Ябълки2.20 лв./кг.
Круши3.30 лв./кг.
Ягоди5.00 лв./кг.
Нар6.50 лв./кг.
Череши12.00 лв./кг.

RAVEN система RS1 - Най-точната високоскоростна система за автоматично управление

RAVEN система RS1
09.04.2019 г.
220 прочитания

Системите за автоматично управление в земеделието се използват за контрол на траекторията на машината без да се изисква постоянна намеса от страна на оператора. Тези системи не заместват водача, а само намаляват натоварването му и му позволяват да се фокусира върху други аспекти в работата. Използването на системи за автоматично управление гарантират точност и прецизност,  дори когато се работи нощем или при намалена видимост.  

Комбинираната система за управление RS1 на американския лидер в производството на технологии за прецизно земеделие RAVEN включва модул за автоматично управление, GPS приемник, 3D жироскоп и Slingshot ® модул за отдалечена поддръжка в един интуитивен, лесен за използване продукт. 

Невероятната точност при високи и ниски скорости с бързо прихващане на навигационната линия, подобрява ефективността и дава възможност за покриване на повече площи за един ден. Интегрирането на триосен жироскоп и ускорител в системата RS1 увеличава бързината и точността на автоматичното управление чрез предоставяне на данни за посоката на отклоненията в реално време и намаляване времето за реакция към прихващане на правата навигационна линия.

RS1 & SLINGSHOT - Най-добрата дистанционна поддръжка и диагностика в класа си

Усъвършенстваната диагностика в системата RS1 показва данните за конкретнатс работа на машината и изпраща информация в сигурна онлайн платформа, с индивидуален достъп от всеки потребител.  Удобния за потребителя модем е с лесна настройка и интегрирани помощни ръководства. Slingshot осигурява помощ в реално време от специалистите на RAVEN, дава възможност за прехвърлянето на файлове (граници на полета, A-B навигационни линии и др.) и  гарантира обновяване на софтуера и при наличие на нови софтуерни актуализации, те ще са достъпни за изтегляне без допълнително заплащане.

Техническите специалисти на RAVEN чрез бързо и безопасно свързване отстраняват проблеми и несъответствие в рамките на няколко минути, без намеса на оператора на машината. Системата RS1 е с интегрирана самодиагностика с периодично извършване на технически тестове от сервизните техници на RAVEN, които автоматично отстраняват наличието на грешки, дори при малки несъответствия в работата на системата.RS1 e с подобрена 3D компенсация на терена, а автоматичното калибриране  гарантира безпроблемната работа дори при работа в неравни терени. Осигурени са различни методи за свързване към системата с наличие на HotSpot от мобилно устройство, като смартфон или таблет, свързвате с Wi-Fi безжична мрежа и LAN връзка.

Комбинираната система RS1 е съвместима както с новите навигационните системи на RAVEN модел CR7 и модел CR12, така и със системите за автоматично управление чрез мотор към волана Smartrax MD или чрез хидравличен модул.

Комбинираната система RS1 е с доказано отлично представяне дори при работна скорост от 30 км/ч, което гарантира бърза обработка на големи площи.Системата осигурява пълен контрол на работата, повишава точността на обработката на полето с 10-12%, увеличава производителността с 20%,  значително намалява умората на оператора и позволява повече обработени площи на ден.

Технологията „Всичко е едно“ и връзката между отделните елементи гарантира, че системата за автоматично управление извършва много бързи изчисления и реагира изключително точно при поява на отклонение от навигационната линия. Това я прави единствена и уникална в своя клас.  


Повече за комбинираната система за автоматично управление RS1 и за всички продукти на американският производител RAVEN, може да получите от представителя на компанията за България –„ Универсал-НВГ“ООД, гр. Долна Оряховица на тел. 0887 105225 или на www.universal-nvg.bg
 

Потребителска оценка

3
1