Национален сайт за агро търговия
Борси:
хлебна пшеница300 лв./тон
ечемик235 лв./тон
царевица300 лв./тон
слънчоглед590 лв./тон
домати1.50 лв./кг.
краставици1.30 лв./кг.
картофи0.70 лв./кг.
лук0.70 лв./кг.
зеле1.00 лв./кг.
моркови1.70 лв./кг.
пипер2.20 лв./кг.
тиквички0.80 лв./кг.
патладжан2.00 лв./кг.
сладка царевица0.80 лв./кг.
карфиол2.40 лв./кг.
зрял фасул2.50 лв./кг.
аспержи9.50 лв./кг.
ябълки2.00 лв./кг.
круши2.50 лв./кг.
грозде4.50 лв./кг.
сливи2.50 лв./кг.
ягоди3.50 лв./кг.
малини8.50 лв./кг.
череши1.50 лв./кг.
кайсии1.60 лв./кг.
Покажи
HL-TopMix

HL-TopMix

HL-TopMix е сред най-успешните компании за производство на комбинирани фуражи в България. Повече от четиринадесет години компанията произвежда фуражи за всички видове и категории животни. Компанията разполага с нова и иновативна производствена база. Производствената линия е проектирана и доставена от световния пазарен лидер Buhler. Новите технологии и компетенциите на нашият екип ни позволяват производството на качествени и иновативни продукти с възможност за индивидуален подход към нуждите на всеки клиент. Нашата мисия е да създаваме добавена стойност за клиентите си, да бъдем разпознавани като доверен партньор, благодарение на продуктите и услугите които предлагаме. Амбициите на хората от екипа на HL-TopMix надхвърлят рамката на чисто търговския мениджмънт и се измерват с човешко отношение към проблемите на нашите клиенти и техните животни. При нас връзката с клиента не завършва с доставката на комбинирания фураж. Нашите специалисти се грижат да бъдат най-близо до фермера и неговите животни.
34 обяви
 • с. Калояново село Калояново
 • 0886614677
 • radostin.vladimirov@hl-topmix.com
 • hl-topmix.com
SORS

SORS

Основана през 2011 година, фирма SORS е съсредоточена в областта на търговията с машини за подготовка, преработка и опаковане на пресни плодове и зеленчуци. Като наша основна задача ние приемаме отговорността да предоставим възможност на всички произведели в България да получат обслужване на световно ниво и достъп до последните технологии и иновации в сферата.

SORS работи само с доказали се марки и основен приоритет за нас са доволните клиенти. Конкурентното преимущество на предлаганите от нас продукти се дължи на доказаното качество и високата степен на добавената им стойност.

Ние се грижим плодовете и зеленчуците да достигнат в подходящ търговски вид до крайния клиент, което неминуемо покачва цената на Вашата продукция.

Ние се ангажираме с отговорността да проучим нуждите на всеки клиент и всяка градина, и според насажденията, градината, таргетирания пазар, да предложим индивидуално решение за всеки градинар.
3 обяви
 • гр. София Младост 2
 • +359 899 889 013
 • sales@sors.bg
 • sors.bg
АграБГ Джолев

АграБГ Джолев

АграБГ Джолев - директен вносител на употребявани и самoстоятелно рециклирани Японски малогабаритни трактори Kubota, Yanmar, Iseki, Mitsubishi, Hinomoto, Shibaura с мощност 9-60 к.с.

Всички наши трактори са оборудвани с оригинална японска фреза и са цялостно рециклирани и напълно обслужени, което е гаранция за дългогодишна и безпроблемна работа на машината. Една година ПЪЛНА гаранция на всеки закупен от нас трактор.

Разполагаме с големи наличности от първокачествени Японски трактори на разумни цени. Предлагаме пълен гаранционен и извънгаранционен сервиз на предлаганите от нас машини, както и множество резервни части на склад.

Собствен безлихвен лизинг и подсигурен транспорт. Също така разполагаме и с големи наличности от разнообразен прикачен инвентар за нашите машини.
9 обяви
 • с. Поликраище Главен път Е85, ул. Васил Левски 29
 • 0888643041
 • sdjolev@yahoo.com
 • www.agrabg.com
АГРАР-ГЕОМИТ

АГРАР-ГЕОМИТ

Продаваме сламопреси/балировачки за рулон и квадратни бали от всички марки и модели. Осигуряваме резервни части и мобилен сервиз за сламопресите.
0 обяви
 • с. Труд Карловско шосе
 • 0878702758
 • geomit@abv.bg
Агри Баланс ЕООД

Агри Баланс ЕООД

Основната дейност на фирмата е внос и дистрибуция на продукти, одобрени за Биологично земеделие - торове, стимулатори, фунгициди и инсектициди.

Агри Баланс ЕООД си сътрудничи с подбрани водещи международни компании с доказан опит и професионализъм в производството на естествени продукти за растителна защита.

Екипът на Агри баланс непрекъснато се стреми да обогати своята продуктова гама, за да задоволи нуждите и на най-взискателните клиенти, като предлага висикокачествени и изпитани продукти за Биологично земеделие!
10 обяви
 • гр. Пловдив ул. Белград 2
 • + 359 889 898 554
 • office@agribalance.bg
 • www.agribalance.bg
Агритоп ЕООД

Агритоп ЕООД

Агритоп е сред най-динамично развиващата се фирми в сектор животновъдство в България.

Петнадесет години компанията работи за разширяване и модернизиране на стопанствата, придържайки се към най-новите тенденции на модерното животновъдство и земеделие.

Агритоп предлага доказано работещи и ефективни технологични решения за животновъдния и земеделския сектор, съобразени с индивидуалните нужди и условия във всяко стопанство.

Агритоп започва дейността си през 2002 г. с тясна насоченост към животновъдния сектор в България. Екипът им е последователен в развитието си и се придържа към най-новите тенденции на модерното и ефективно животновъдство.

Агритоп има изградени над 100 обекта в цялата страна.

Фирмата затвърждава лидерските си позиции в сектора на селското стопанство с богатия си опит в планирането, проектирането и изграждането на животновъдни обекти, предлагайки цялостна концепция от една ръка.

АГРИТОП Е ОФИЦИАЛЕН ПРЕДСТВАИТЕЛ ЗА БЪЛГАРИЯ НА:

Delaval
, 1883 г. - световен лидер в производството на оборудване за доене и оборудване на животновъдни ферми.
Weidemann, 1960 г. - немски производител на висококачествени компактни колесни товарачи и телехендлери.
Joskin,1968 г. - водещ производител на ремаркета и цистерни за разпръскване на тор.
Riela, 1972 г. - немски производител на силозни стопанства за зърносъхранение, мобилни и стационарни сушилни, зърнопочистващи модули, високопродуктивна транспортна техника и фуражни кухни.
93 обяви
 • гр. София ул. “Коста Лулчев” № 20
 • 029712620
 • info@agritop-bg.com
 • agritop.bg/
Агро-Био Трейдинг ООД

Агро-Био Трейдинг ООД

Агро-Био Трейдинг ООД - е с широки международни контакти и професионално мислене в сферата на растителна защита.

Фирмата предлага продукти,задоволяващи изцяло нуждите на производителите на селскостопански култури у нас. 

Агро-Био Трейдинг ООД е дистрибутор за България на ДюПонт - Швейцария, Юнайтед Фосфорус - Англия, Хеймонд Корпорейшън – САЩ,, Мактешим Аган – Израел, Стоктон - САЩ. Хеминова -  Дания.

От 2004 година предлагат на българските земеделци и широка гама от биологични продукти за ограничено земеделие от водещи в областта европейски фирми.

Складовата база на фирмата разполага целогодишно с предлаганите продукти. В цеха за разфасоване и пакетиране на пестициди са монтирани осем инсталации, две от които са за торове. Тези инсталации отговарят на всички санитарно-хигиенни условия за този вид дейност, установени и документирани от инспектората на НСРЗ и специализираните звена на ДюПонт, Юнайтейд Фосфорус, Мактешим Аган, Синджента и Дау Агро Сайънсис.

На всички настоящи и бъдещи партньори пожелаваме ползотворна и успешна работа!
0 обяви
 • гр. София ж.к.Младост 1, бул.Йерусалим
 • 029743164
 • ipashov@agrobiotrading.com
 • www.agrobiotrading.com
Агроаптека Макадамия Пловдив

Агроаптека Макадамия Пловдив

В агроаптеката ще намерите хоби и професионални семена от водещи български и чуждестранни компании. Семената са сертифицирани и с гарантирано качество, на най-добри цени. В агроаптеката в гр. Пловдив ще ви предложим всички видове био, органични и други торове, подобрители, адюванти нужни за една добра и високодобивна селскостопанска продукция. 

От агроаптека Макадамия може да закупите и градински инвентар, както за хоби градинари, така и за професионални производители на сескостопанска продукция.

В агроаптеката ще намерите и препарати за растителна защита на водещи световни и български производители, отговарящи на всички стандарти и изисквания на всички наредби за сеслкостопанска продукция. продуктите са лицензирани и сертифицирани.
В агропатека Макадамия град Пловдив ще ви предложим и консултации с агрономи с дългогодишен стаж и опит в използването на препарати, торове, семена и напоителни системи.

Можете да ни откриете на адрес: гр.Пловдив, бул. 6-ти Септември 227, срещу Търговия Ритон
0 обяви
 • гр. Пловдив бул. 6-ти Септември 227
 • 0889337735
 • makadamia05eood@gmail.com
 • agroapteki.com/
Агробио България ООД

Агробио България ООД

Агробио България ООД е бързо развиващо се търговско дружество, регистрирано през 2008 година.

Основната ни мисия и кауза е „да възстановим и използваме силата на естественото плодородие“, предлагайки иновативни и интелигентни продукти за земеделието. За изминалите години установихме трайни партньорски отношения с редица научни лаборатории и утвърдени производители от ЕС и САЩ, разработващи и произвеждащи иновативни продукти с висока принадена стойност при тяхното приложение и използване.

Някои от тях ни гласуваха доверие да ги представляваме не само в България, но и за страните от Балканския полуостров.

Споменатата  по-горе наша мисия  определя и общия продуктов профил на Агробио България ООД - да предлага предимно продукти за биологичното земеделие и някои уреди за прецизно земеделие. Продуктите ни могат да се използват с голям успех и в конвенционалното земеделие.

Агробио България ООД е носител на сертификата „коректна фирма”
 
 
0 обяви
 • гр. София ж.к.Дружба бл.70
 • 0878 55 02 56
 • office@agrobio.bg
 • www.agrobio.bg
АГРОЕС ЕООД

АГРОЕС ЕООД

Регионален дилър Серевозападна България  трактори Кубота с база в гр. Монтана.
Продажба на употребявани  трактори и комбайни Клаас като нов внос от Германия , Белгия , Франция и др.
Продажба на нови и употребявани земеделски  прикачни  и навесни инвентари.
Сервизна дейност на предлаганата техника и гаранционна поддръжка.
Резервни части и сервиз за продадените от фирмата машини.
Съдействие за лизинг и собствен лизинг на всички машини предлагани от фирма Агроес ЕООД
2 обяви
 • гр. София София
 • 0888980684
 • agroes@abv.bg
 • agroes.bg
Агромашина Груп ООД

Агромашина Груп ООД

Агромашина Груп е официален вносител на трактори Lamborghini за България и представител на световноизвестната компания SDF. Агромашина Груп предлага на своите клиенти висококачествени селскостопански машини и прикачен инвентар от водещи световни производители - Alpego, Projet, Hauer, AgroMaster, MoroAratri, Herculano и много други.

В помощ на модерния земеделец, стремящ се към прецизно земеделие ние осигуряваме пълната гама навигации Topcon, а на лозаро-овощарите можем да предложим продукти от Infaco, VBC, Industrias David и много други.

Екипът ни е изграден от професионалисти, които имат дългогодишен стаж в дистрибуцията, гаранционното и извънгаранционно обслужване на земеделска техника. Техните съвети и помощ ще осигури на Вас, нашите клиенти и партньори, спокойствие и сигурни резултати.

Може да ни намерите в София, Монтана, Силистра, Плевен, Ямбол, Пазарджик, Русе, Шумен и Добрич. В базите ни може да видите предлаганите от нас машини, а в магазините да намерите богат набор от резервни части и консумативи, както за предлаганите от Агромашина Груп машини, така и за много други. Нашата мисия е да сме в помощ на земеделеца и заедно да намерим най-добрия начин за успех и развитие.

Вярваме, че заедно можем да постигнем по-добри резултати!
0 обяви
 • гр. София бул. Първа българска армия 13
 • 028431026
 • info@agromachinagroup.com
 • www.agromachinagroup.com
Агромет ЕООД

Агромет ЕООД

Агромет ЕООД предлага на българския пазар високодебитни и високонапорни центробежни водни помпи, предназначени за поливно земеделие. Помпите са подходящи за средни и големи ферми, като се предлагат в два варианта - мобилни и стационарни.

Помпите са предназначени за захранване на поливни системи за дъждуване, за капково напояване, за гравитачно поливане. Могат да се вграждат в нови инсталации или за възстановяване на стари помпени инсталации, както и за захранване на ролкови  поливни системи или системи за капково напояване

Фирма Агромет ЕООД е разработила специална конструкция и технология на помпените агрегати, които да отговарят на Регламент (ЕС) № 547/2012 на ЕК от 25 юни 2012г. 

Преди изработката на конкретна водната помпа можем да направим предварителни изпитания на Ваш обект с наша експериментална
 водна помпа и след това да изработим оригинала.

 
1 обява
 • гр. София ул. Пиротска 181А
 • 0878725860
 • argometeu@abv.bg
 • argomet.eu
Агропал ООД

Агропал ООД

Агропал ООД е създадена през 1998 г. Основната дейност на фирмата е преопаковане и дистрибуция на продукти за растителна защита в малки опаковки.

Дейността на фирмата се осъществява от екип наброяващ над 40 човека, като 8 от тях са агрономи.
1 обява
 • гр. София кв. Горни Богров, ул. "Хан Богров" 22
 • 0885733025
 • info@agropal-bg.com
 • agropal-bg.com/
Агрос-98 ООД

Агрос-98 ООД

Агрос-98 ООД е водеща и утвърдена компания с международна дейност за производство търговия на зърнени и маслодайни култури, продажба на семена за посев, препарати за растителна защита и торове.

В тази връзка Агрос-98 ООД изгради модерна база за съхранение на зърно-гр.Суворово,с вместимост 8 хил. тона и окомплектована с почистваща техника и сушилни.
1 обява
 • гр. Варна ул. Царевец №36
 • 0879562831
 • stoyanova@agros.net
 • www.agros.net
Агроуей България ЕООД

Агроуей България ЕООД

Агроуей България осъществява внос и продажба на нова и употребявана селскостопанска техника с марките : „TRIMA” (челни товарачи), „ORIGINAL FRANK” (резервни части), FLORIDA (тракторни пръскачки), AIO (почвообработваща техника), TALEX (мулчери и сеносъбираща техника) GEO (мулчери и фрези)KARIOTAKIS(дискови брани,култиватори, плугове) TULIP (тороразпръскваща техника) METALTECH (селскостопански ремаркета).
 
Основните предимства на Агроуей България са гъвкавост, опит, бързана на обслужването, и не на последно място коректност към клиента и своите партньори. Потърсете ни, защото за нас в AGROWAY фермерството е бизнес!
2 обяви
 • гр. Нова Загора ул.Минко Балкански № 74
 • 0878444966
 • sales@agroway-bg.com
 • agroway-bg.com
АД ТОСС - Техническо обслужване на селското стопанство

АД ТОСС - Техническо обслужване на селското стопанство

АД "ТОСС" е създадена през 1982 г. с цел осигуряване на качествен и гарантиран ремонт на земеделска техника:

- Трактори: К 701, Т150, МТЗ,
- Фадроми: L-34, L-200.
- Ремонт на двигатели: ЯМЗ 236, ЯМЗ 240, ЯМЗ 238 НД 5, скоростни кутии, хидравлика – хидромотори и хидропомпи, стартери, шлайф колянови валове, цялостно рециклиране на трактори и фадроми.

Фирмата е партньор на Петербургския, Харковския и Минския тракторни заводи, внася, монтира двигатели ЯМЗ 236 М2 (180 к. с.), на трактор Т150 , ЯМЗ 238Д/Б (330 к. с.), на трактор К700, ЯМЗ 7511-10 (420к. с. с интеркулер), на трактор К700/К701-гаранция 1000 м. ч.

АД "ТОСС" е директен вносител от STALOWA WOLA и FADROMA (Р. ПОЛША) двигатели, резервни части за фадроми L-34, L-200
Разполага с: плосък шлайф, кръгъл шлайф, машини за разстъргване на биелни втулки и клапани, хидравлика, стенд за изпитване, ремонт на аксиално-бутални хидропомпи и хидромотори Зауер, Рексрот, Линде за фадроми и комбайни, шлайф на колянов вал, стенд за изпитване на скоростни кутии и двигатели, стенд за ремонт на помпи (ГНП) - до 12 цилиндъра, стругове С11 и С13, универсални фрези, радиал - бормашина, вертикална разстъргваща машина, хонинг, хидравлична преса - 40 и ексцентър преса - 100 тона, абкант.

Резервни части за трактори, фадроми и комбайни доставяме директно от заводите-производители, придружени със сертификат за качество.

От 2010г. АД "ТОСС" продава CLAAS, ДЖОН ДИЪР, NEW HOLLAND, KUHN, VOGEL&NOOT, AMAZONE.

Наши клиенти са АЕЦ „Козлодуй”, мини „Марица-изток“, „Дием-Д.Дичев“ Русе, ТЕЦ „Бобов дол”, „Агротайм” - Исперих, „Мелинвест”-Сливен,ЗК „Шабла”, „Агроспектър” – Каварна, „Агроном” - Добрич, „Янк-100” - Шабла, ЗК „Съгласие" - с.Срацимир, Силистренско, „ТОП АГРО" ООД Враца,„Вивамед“ЕООД Плевен, ЗП„Веска Стоева“ Харманли, „Фериботен комплекс“ Оряхово, „Пътстройинженеринг“ Монтана, ППОКЧС „Земеделец 93“ с.Козловец,Великотърновско, СД „Илиеви-Т.Илиев“ Съединение, „Пътно поддържане“ Перник,„Адан-Н“ Видин, „Мива“ЕООД с.Драганово,Великотърновско, „Елит милк 2000“ Пловдив, „БМП груп" ЕООД София и др.
4 обяви
 • гр. Добрич бул."Трети март" №70
 • 0899175507
 • tossdobrich@abv.bg
 • www.TOCC-bg.com
АЛПЛЕР БЪЛГАРИЯ ООД

АЛПЛЕР БЪЛГАРИЯ ООД

Алплер България ООД е официален представител за България на турската фирма "Алплер" - производител на висококачествени селскостопански машини и оборудване.

Фирма Алплер има 80-годишна история и се е доказала като надежден партньор в земеделието. Има клонове в 28 страни в Азия, Европа, Африка и Южна Америка.
 
От 2002 г. Алплер България ООд има офиси в Разград, Пловдив и Добрич. Алплер България ООД е специализирана в продажбата на прикачен инвентар, като разполага с възможности да задоволи изискванията и на по-дребните земеделци, ката и на професионалистите в бранша. 

5 обяви
 • с. Труд Карловско шосе 55
 • 0899941395
 • alpler_plovdiv@abv.bg
 • www.alplerbg.com
АЛФА АГРИ ООД

АЛФА АГРИ ООД

АЛФА АГРИ ООД се занимава с търговия със селскостопанска техника, резервни части и консумативи за земеделски машини.

Ние предлагаме следните марки машини:
 • Belarus
 • Steyr
 • IrTem
 • Mass
 • УАМТ
 • Durmaz
 • Expom
 • Pronar
 • Agriuma
 • LMR Azene
 • Agrex
 • Sipma
9 обяви
 • с. Труд На изхода на с.Труд посока Карлово
 • 0883770890
 • alphaagri@abv.bg
Бест 365 ЕООД

Бест 365 ЕООД

БЕСТ 365 ЕООД предлага също маслени, горивни, въздушни, хидравлични филтри на световно признатите марки Mahle/Knecht, Donaldson, Mann, Hifi Filter, Fil Filter, както и българските Вико. 

 
3 обяви
 • гр. Пловдив ул. Иван Рилски 50
 • 0899456183
 • multimania@abv.bg
Биоевибул ЕООД

Биоевибул ЕООД

Биоевибул ЕООД е еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД) със седалище и управление гр. София.

Ние сме дистрибутори на инструменти за измерване на различни параметри в индустрията, селското стопанство, екологията, науката, образованието и други свързани области.

Ние предлагаме внимателно подбрани уреди за контрол на качеството и безопасността, които могат да бъдат прилагане, както в лабораторията, така и на полето.
0 обяви
 • гр. София ул. Позитано № 165
 • 02-9559539
 • office@bioevibul.com
 • www.bioevibul.com