Национален сайт за агро търговия
Борси:
Хлебна пшеница290 лв./тон
Фуражна пшеница290 лв./тон
Царевица300 лв./тон
Маслодаен слънчоглед560 лв./тон
Домати2.50 лв./кг
Краставици3.30 лв./кг
Картофи0.65 лв./кг
Лук0.65 лв./кг
Чесън6.00 лв./кг
Зеле0.70 лв./кг
Моркови0.80 лв./кг
Червен пипер2.80 лв./кг
Зелен пипер2.00 лв./кг
Тиквички2.60 лв./кг
Патладжан2.50 лв./кг
Червен лук1.20 лв./кг
Карфиол2.20 лв./кг
Зрял фасул3.20 лв./кг
Леща3.10 лв./кг
Арпаджик3.00 лв./кг
Гъби3.70 лв./кг
Тиква0.55 лв./кг
Зелен лук0.40 лв./бр
Салата0.70 лв./бр
Праз1.10 лв./кг
Спанак2.00 лв./кг
Ябълки2.20 лв./кг
Круши2.60 лв./кг
Грозде3.00 лв./кг
Сливи2.00 лв./кг
Нар2.60 лв./кг
Райска ябълка1.60 лв./кг
Дюля1.40 лв./кг
Фъстъци5.00 лв./кг
Бадеми18.50 лв./кг
Кашу26.00 лв./кг
Орехи21.00 лв./кг
Овес280 лв./тон
Захар750 лв./тон
Лимец750 лв./тон
Брашно750 лв./тон
Покажи
HL-TopMix

HL-TopMix

HL-TopMix е сред най-успешните компании за производство на комбинирани фуражи в България. Повече от четиринадесет години компанията произвежда фуражи за всички видове и категории животни. Компанията разполага с нова и иновативна производствена база. Производствената линия е проектирана и доставена от световния пазарен лидер Buhler. Новите технологии и компетенциите на нашият екип ни позволяват производството на качествени и иновативни продукти с възможност за индивидуален подход към нуждите на всеки клиент. Нашата мисия е да създаваме добавена стойност за клиентите си, да бъдем разпознавани като доверен партньор, благодарение на продуктите и услугите които предлагаме. Амбициите на хората от екипа на HL-TopMix надхвърлят рамката на чисто търговския мениджмънт и се измерват с човешко отношение към проблемите на нашите клиенти и техните животни. При нас връзката с клиента не завършва с доставката на комбинирания фураж. Нашите специалисти се грижат да бъдат най-близо до фермера и неговите животни.
34 обяви
 • с. Калояново село Калояново
 • 0886614677
 • radostin.vladimirov@hl-topmix.com
 • hl-topmix.com
SORS

SORS

Основана през 2011 година, фирма SORS е съсредоточена в областта на търговията с машини за подготовка, преработка и опаковане на пресни плодове и зеленчуци. Като наша основна задача ние приемаме отговорността да предоставим възможност на всички произведели в България да получат обслужване на световно ниво и достъп до последните технологии и иновации в сферата.

SORS работи само с доказали се марки и основен приоритет за нас са доволните клиенти. Конкурентното преимущество на предлаганите от нас продукти се дължи на доказаното качество и високата степен на добавената им стойност.

Ние се грижим плодовете и зеленчуците да достигнат в подходящ търговски вид до крайния клиент, което неминуемо покачва цената на Вашата продукция.

Ние се ангажираме с отговорността да проучим нуждите на всеки клиент и всяка градина, и според насажденията, градината, таргетирания пазар, да предложим индивидуално решение за всеки градинар.
3 обяви
 • гр. София Младост 2
 • +359 899 889 013
 • sales@sors.bg
 • sors.bg
АграБГ Джолев

АграБГ Джолев

АграБГ Джолев - директен вносител на употребявани и самoстоятелно рециклирани Японски малогабаритни трактори Kubota, Yanmar, Iseki, Mitsubishi, Hinomoto, Shibaura с мощност 9-60 к.с.

Всички наши трактори са оборудвани с оригинална японска фреза и са цялостно рециклирани и напълно обслужени, което е гаранция за дългогодишна и безпроблемна работа на машината. Една година ПЪЛНА гаранция на всеки закупен от нас трактор.

Разполагаме с големи наличности от първокачествени Японски трактори на разумни цени. Предлагаме пълен гаранционен и извънгаранционен сервиз на предлаганите от нас машини, както и множество резервни части на склад.

Собствен безлихвен лизинг и подсигурен транспорт. Също така разполагаме и с големи наличности от разнообразен прикачен инвентар за нашите машини.
9 обяви
 • с. Поликраище Главен път Е85, ул. Васил Левски 29
 • 0888643041
 • sdjolev@yahoo.com
 • www.agrabg.com
АГРАР-ГЕОМИТ

АГРАР-ГЕОМИТ

Продаваме сламопреси/балировачки за рулон и квадратни бали от всички марки и модели. Осигуряваме резервни части и мобилен сервиз за сламопресите.
0 обяви
 • с. Труд Карловско шосе
 • 0878702758
 • geomit@abv.bg
Агри Баланс ЕООД

Агри Баланс ЕООД

Основната дейност на фирмата е внос и дистрибуция на продукти, одобрени за Биологично земеделие - торове, стимулатори, фунгициди и инсектициди.

Агри Баланс ЕООД си сътрудничи с подбрани водещи международни компании с доказан опит и професионализъм в производството на естествени продукти за растителна защита.

Екипът на Агри баланс непрекъснато се стреми да обогати своята продуктова гама, за да задоволи нуждите и на най-взискателните клиенти, като предлага висикокачествени и изпитани продукти за Биологично земеделие!
10 обяви
 • гр. Пловдив ул. Белград 2
 • + 359 889 898 554
 • office@agribalance.bg
 • www.agribalance.bg
Агритоп ЕООД

Агритоп ЕООД

Агритоп е сред най-динамично развиващата се фирми в сектор животновъдство в България.

Петнадесет години компанията работи за разширяване и модернизиране на стопанствата, придържайки се към най-новите тенденции на модерното животновъдство и земеделие.

Агритоп предлага доказано работещи и ефективни технологични решения за животновъдния и земеделския сектор, съобразени с индивидуалните нужди и условия във всяко стопанство.

Агритоп започва дейността си през 2002 г. с тясна насоченост към животновъдния сектор в България. Екипът им е последователен в развитието си и се придържа към най-новите тенденции на модерното и ефективно животновъдство.

Агритоп има изградени над 100 обекта в цялата страна.

Фирмата затвърждава лидерските си позиции в сектора на селското стопанство с богатия си опит в планирането, проектирането и изграждането на животновъдни обекти, предлагайки цялостна концепция от една ръка.

АГРИТОП Е ОФИЦИАЛЕН ПРЕДСТВАИТЕЛ ЗА БЪЛГАРИЯ НА:

Delaval
, 1883 г. - световен лидер в производството на оборудване за доене и оборудване на животновъдни ферми.
Weidemann, 1960 г. - немски производител на висококачествени компактни колесни товарачи и телехендлери.
Joskin,1968 г. - водещ производител на ремаркета и цистерни за разпръскване на тор.
Riela, 1972 г. - немски производител на силозни стопанства за зърносъхранение, мобилни и стационарни сушилни, зърнопочистващи модули, високопродуктивна транспортна техника и фуражни кухни.
93 обяви
 • гр. София ул. “Коста Лулчев” № 20
 • 029712620
 • info@agritop-bg.com
 • agritop.bg/
Агро-Био Трейдинг ООД

Агро-Био Трейдинг ООД

Агро-Био Трейдинг ООД - е с широки международни контакти и професионално мислене в сферата на растителна защита.

Фирмата предлага продукти,задоволяващи изцяло нуждите на производителите на селскостопански култури у нас. 

Агро-Био Трейдинг ООД е дистрибутор за България на ДюПонт - Швейцария, Юнайтед Фосфорус - Англия, Хеймонд Корпорейшън – САЩ,, Мактешим Аган – Израел, Стоктон - САЩ. Хеминова -  Дания.

От 2004 година предлагат на българските земеделци и широка гама от биологични продукти за ограничено земеделие от водещи в областта европейски фирми.

Складовата база на фирмата разполага целогодишно с предлаганите продукти. В цеха за разфасоване и пакетиране на пестициди са монтирани осем инсталации, две от които са за торове. Тези инсталации отговарят на всички санитарно-хигиенни условия за този вид дейност, установени и документирани от инспектората на НСРЗ и специализираните звена на ДюПонт, Юнайтейд Фосфорус, Мактешим Аган, Синджента и Дау Агро Сайънсис.

На всички настоящи и бъдещи партньори пожелаваме ползотворна и успешна работа!
0 обяви
 • гр. София ж.к.Младост 1, бул.Йерусалим
 • 029743164
 • ipashov@agrobiotrading.com
 • www.agrobiotrading.com
Агробио България ООД

Агробио България ООД

Агробио България ООД е бързо развиващо се търговско дружество, регистрирано през 2008 година.

Основната ни мисия и кауза е „да възстановим и използваме силата на естественото плодородие“, предлагайки иновативни и интелигентни продукти за земеделието. За изминалите години установихме трайни партньорски отношения с редица научни лаборатории и утвърдени производители от ЕС и САЩ, разработващи и произвеждащи иновативни продукти с висока принадена стойност при тяхното приложение и използване.

Някои от тях ни гласуваха доверие да ги представляваме не само в България, но и за страните от Балканския полуостров.

Споменатата  по-горе наша мисия  определя и общия продуктов профил на Агробио България ООД - да предлага предимно продукти за биологичното земеделие и някои уреди за прецизно земеделие. Продуктите ни могат да се използват с голям успех и в конвенционалното земеделие.

Агробио България ООД е носител на сертификата „коректна фирма”
 
 
0 обяви
 • гр. София ж.к.Дружба бл.70
 • 0878 55 02 56
 • office@agrobio.bg
 • www.agrobio.bg
АГРОЕС ЕООД

АГРОЕС ЕООД

Регионален дилър Серевозападна България  трактори Кубота с база в гр. Монтана.
Продажба на употребявани  трактори и комбайни Клаас като нов внос от Германия , Белгия , Франция и др.
Продажба на нови и употребявани земеделски  прикачни  и навесни инвентари.
Сервизна дейност на предлаганата техника и гаранционна поддръжка.
Резервни части и сервиз за продадените от фирмата машини.
Съдействие за лизинг и собствен лизинг на всички машини предлагани от фирма Агроес ЕООД
2 обяви
 • гр. София София
 • 0888980684
 • agroes@abv.bg
 • agroes.bg
Агромашина Груп ООД

Агромашина Груп ООД

Агромашина Груп е официален вносител на трактори Lamborghini за България и представител на световноизвестната компания SDF. Агромашина Груп предлага на своите клиенти висококачествени селскостопански машини и прикачен инвентар от водещи световни производители - Alpego, Projet, Hauer, AgroMaster, MoroAratri, Herculano и много други.

В помощ на модерния земеделец, стремящ се към прецизно земеделие ние осигуряваме пълната гама навигации Topcon, а на лозаро-овощарите можем да предложим продукти от Infaco, VBC, Industrias David и много други.

Екипът ни е изграден от професионалисти, които имат дългогодишен стаж в дистрибуцията, гаранционното и извънгаранционно обслужване на земеделска техника. Техните съвети и помощ ще осигури на Вас, нашите клиенти и партньори, спокойствие и сигурни резултати.

Може да ни намерите в София, Монтана, Силистра, Плевен, Ямбол, Пазарджик, Русе, Шумен и Добрич. В базите ни може да видите предлаганите от нас машини, а в магазините да намерите богат набор от резервни части и консумативи, както за предлаганите от Агромашина Груп машини, така и за много други. Нашата мисия е да сме в помощ на земеделеца и заедно да намерим най-добрия начин за успех и развитие.

Вярваме, че заедно можем да постигнем по-добри резултати!
0 обяви
 • гр. София бул. Първа българска армия 13
 • 028431026
 • info@agromachinagroup.com
 • www.agromachinagroup.com
Агромет ЕООД

Агромет ЕООД

Агромет ЕООД предлага на българския пазар високодебитни и високонапорни центробежни водни помпи, предназначени за поливно земеделие. Помпите са подходящи за средни и големи ферми, като се предлагат в два варианта - мобилни и стационарни.

Помпите са предназначени за захранване на поливни системи за дъждуване, за капково напояване, за гравитачно поливане. Могат да се вграждат в нови инсталации или за възстановяване на стари помпени инсталации, както и за захранване на ролкови  поливни системи или системи за капково напояване

Фирма Агромет ЕООД е разработила специална конструкция и технология на помпените агрегати, които да отговарят на Регламент (ЕС) № 547/2012 на ЕК от 25 юни 2012г. 

Преди изработката на конкретна водната помпа можем да направим предварителни изпитания на Ваш обект с наша експериментална
 водна помпа и след това да изработим оригинала.

 
1 обява
 • гр. София ул. Пиротска 181А
 • 0878725860
 • argometeu@abv.bg
 • argomet.eu
Агропал ООД

Агропал ООД

Агропал ООД е създадена през 1998 г. Основната дейност на фирмата е преопаковане и дистрибуция на продукти за растителна защита в малки опаковки.

Дейността на фирмата се осъществява от екип наброяващ над 40 човека, като 8 от тях са агрономи.
1 обява
 • гр. София кв. Горни Богров, ул. "Хан Богров" 22
 • 0885733025
 • info@agropal-bg.com
 • agropal-bg.com/
Агроуей България ЕООД

Агроуей България ЕООД

Агроуей България осъществява внос и продажба на нова и употребявана селскостопанска техника с марките : „TRIMA” (челни товарачи), „ORIGINAL FRANK” (резервни части), FLORIDA (тракторни пръскачки), AIO (почвообработваща техника), TALEX (мулчери и сеносъбираща техника) GEO (мулчери и фрези)KARIOTAKIS(дискови брани,култиватори, плугове) TULIP (тороразпръскваща техника) METALTECH (селскостопански ремаркета).
 
Основните предимства на Агроуей България са гъвкавост, опит, бързана на обслужването, и не на последно място коректност към клиента и своите партньори. Потърсете ни, защото за нас в AGROWAY фермерството е бизнес!
2 обяви
 • гр. Нова Загора ул.Минко Балкански № 74
 • 0878444966
 • sales@agroway-bg.com
 • agroway-bg.com
АЛПЛЕР БЪЛГАРИЯ ООД

АЛПЛЕР БЪЛГАРИЯ ООД

Алплер България ООД е официален представител за България на турската фирма "Алплер" - производител на висококачествени селскостопански машини и оборудване.

Фирма Алплер има 80-годишна история и се е доказала като надежден партньор в земеделието. Има клонове в 28 страни в Азия, Европа, Африка и Южна Америка.
 
От 2002 г. Алплер България ООд има офиси в Разград, Пловдив и Добрич. Алплер България ООД е специализирана в продажбата на прикачен инвентар, като разполага с възможности да задоволи изискванията и на по-дребните земеделци, ката и на професионалистите в бранша. 

5 обяви
 • с. Труд Карловско шосе 55
 • 0899941395
 • alpler_plovdiv@abv.bg
 • www.alplerbg.com
АЛФА АГРИ ООД
 • с. Труд На изхода на с.Труд посока Карлово
 • 0883770890
 • alphaagri@abv.bg
Бест 365 ЕООД

Бест 365 ЕООД

БЕСТ 365 ЕООД е официален дистрибутор на висококачествените смазочни продукти със запазената марка MIDLAND Swiss Quality Oil.

БЕСТ 365 ЕООД предлага също маслени, горивни, въздушни, хидравлични филтри на световно признатите марки Mahle/Knecht, Donaldson, Mann, Hifi Filter, Fil Filter, както и българските Вико. 

 
2 обяви
 • гр. Пловдив ул. Иван Рилски 50
 • 0899456183
 • multimania@abv.bg
Биоевибул ЕООД

Биоевибул ЕООД

Биоевибул ЕООД е еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД) със седалище и управление гр. София.

Ние сме дистрибутори на инструменти за измерване на различни параметри в индустрията, селското стопанство, екологията, науката, образованието и други свързани области.

Ние предлагаме внимателно подбрани уреди за контрол на качеството и безопасността, които могат да бъдат прилагане, както в лабораторията, така и на полето.
0 обяви
 • гр. София ул. Позитано № 165
 • 02-9559539
 • office@bioevibul.com
 • www.bioevibul.com
БКК-СИСТЕМС ЕООД

БКК-СИСТЕМС ЕООД

БКК-СИСТЕМС ЕООД е основана през 2008 г. с основна дейност продажба и ремонт на селскостопански машини. Ние сме независим доставчик на нови, рециклирани и употребявани резервни части за
селскостопански, строителни и автотранспортни машини. 

Предлагаме:
- Ремонтни комплекти за двигатели, цилиндрови блокове, цилиндрови глави, колянови валове и др.;
- Турбокомпресори, маслени помпи, трансмисии, компресори и др.;
- Дизелови горивни помпи за комбайни, трактори, камиони и строителни машини;
- Хидравлични зъбни помпи, хидравлични мотори, клапани и др.;
- Нови, рециклирани и употребявани двигатели;
- Трудни за намиране части за селскостопански, строителни и автотранспортни машини на водещи
марки като: Sisu Diesel (Valmet), MTU, Detroi Diesel, Cummins, Mercedes-Benz, Caterpillar, Man, Volvo, Iveco, Kubota, Perkins, Setra, Lamborghini и др.
2 обяви
 • гр. Добрич улица Капитан Андреев 2
 • 0878720819
 • bkksistems@yahoo.com
 • bkk-systems.bg
Ваки-Хим ООД

Ваки-Хим ООД

Производство на течни, гел образни, кристални и микрогранулирани торове. Внос на калциев нитрат, калиев нитрат МКП, МАП, магнезиев сулфат, магнезиев нитрат, калиев сулфат и всички микроелементи.
5 обяви
 • гр. Пловдив бул. Марица 97А
 • 0887047948
 • bozhurin.vakichim@gmail.com
 • www.vaki-chim.com
Варекс ООД

Варекс ООД

„ВАРЕКС" ООД е дружество, специализирано в доставка и реализация на селскостопанска техника, осигуряване на резервни части и сервизна поддръжка на доставените продукти.
 
Основен приоритет в развитието на фирмената дейност е професионалното отношение към специфичните нужди на отделния клиент. Предлага се не просто техника, а комплексно решение за неговото стопанство.
 
Машините, които се доставят са с висок стандарт и отговарят на последните тенденции в развитието на земеделската техника. Изцяло съобразени с изискванията за екологично земеделие -защита на почвата по отношение на подобряване на структурата и състава й, премахване на ерозията и запазване на влагата.
 
Основните партньори на ВАРЕКС са световноизвестните фирми: 
CHALLENGER - САЩ - гуменоверижни трактори, зърнокомбайни, самоходни пръскачки, тороразпръскващи машини, балировачки и сеялки
MASSEY FERGUSON - Италия, Франция - зърнокомбайни, колесни трактори от 69 до 400 к.с., сламопреси, телескопични товарачи
LAVERDA -  Италия - зърнокомбайни, оризокомбайни, самонивелиращи се комбайни
GREAT PLAINS - Великобритания - комбинирани многооперационни почвообработващи машини, сеялки и др.
FELLA - Германия - Зелена линия
LEMKEN - Германия - Плугове, брани, култиватори, пръскачки, сеялки и всякакви други почвообработващи машини
SEPPI M - Италия - надробители за селското и горското стопанство и ландшафтното строителство
CAPELLO - Италия - комбинирани адаптери за жътва на царевица, слънчоглед, силажиращи адаптери
EUROTECHNICS AGRI - Франция - плугове - GOIZIN, други почвообработващи машини на Jean de Bru
GASPARDO - Италия - пълна гама машини за селското стопанство - сеялки, пръскачки, тороразпръсквачки, култиватори, продълбочители, брани, и други
DIECI - Италия - телескопични повдигачи за индустрият и селскотостопанство, бетонобъркачки за строителната индустрия, самосвали за транспорт на насипна маса
GUSTROWER - Германия - Претоварващи ремаркета, тороразхвърлящи ремаркета и др,
PEZZOLATO  - Италия - машини за дървообработка и надробяване на дървесна маса
GALUCHO - Португалия - дискови брани
KURT - Турция -  сеялки и окопни култиватори
 
0 обяви
 • гр. София ул. "Париж" 8
 • 029309970
 • varex@varex.bg
 • www.varex.bg