Национален сайт за агро търговия
Борси:
Хлебна пшеница355 лв./тон
Фуражна пшеница300 лв./тон
Царевица300 лв./тон
Маслодаен слънчоглед600 лв./тон
Домати2.70 лв./кг.
Краставици2.00 лв./кг.
Картофи1.80 лв./кг.
Лук1.60 лв./кг.
Чесън4.50 лв./кг.
Зеле1.30 лв./кг.
Моркови1.70 лв./кг.
Червен пипер5.70 лв./кг.
Зелен пипер3.50 лв./кг.
Тиквички1.70 лв./кг.
Патладжан2.30 лв./кг.
Розов домат4.50 лв./кг.
Карфиол2.80 лв./кг.
Айсберг3.30 лв./кг.
Зрял фасул3.40 лв./кг.
Леща2.50 лв./кг.
Пресен картоф2.80 лв./кг.
Гъби4.40 лв./кг.
Спанак2.00 лв./кг.
Ябълки2.20 лв./кг.
Круши3.30 лв./кг.
Ягоди5.00 лв./кг.
Нар6.50 лв./кг.
Череши12.00 лв./кг.
Покажи

"АГРИКОРП" ЕООД

Агрикорп ЕООД - продажба и сервиз на селскостопанска техника и резервни части.
 Ние предлагаме богата гама от земеделска техника - трактори,  дискови брани, култиватори, плугове, продълбочители, валяци, сеялки, пръскачки, торачки, мулчери, косачки, сенообръщачи, сламопреси, миксери, ремаркета и други.
0 обяви
 • с. Гецово ул. "Ивайло" №2
 • 0892470111
 • traktor.bg@abv.bg

"НИКЕА ТРАДЕ" ЕООД

Фирма "НИКЕА ТРАДЕ" ЕООД е дългогодишен участник на селскотопанския пазар в ролята си на купувач на селскостипанска продукция, която заготвя и продава за износ. Специализирана в етерично-маслени култури и билки като кориандър., зърнени култури като нахут, както и по-традиционните такива.

Също така извършва услуги по почистване, заготовка, пакетиране и препакетиране на всякакъв вид култури за наши клиенти.

Не на последно място фирмата притежава десетилетен опит във вноса и продажбата на селскостопанска техника предимно втора употреба, нова техника и нов инвентар от Европа.
0 обяви
Automarks.bg

Automarks.bg

Аутомаркс е дистрибутор на качествени масла за автомобили, транспортна и строителна технка, селскостопански машини и индустриални съоражения. Освен това в магазина на Аутомаркс може да намерите консумативи и оборудване за автомобила си, както и авточасти за почти всички марки и модели автомобили у нас! Пазарувайте онлайн на automarks.bg или заповядайте в нашият склад в гр. Троян. Доверете се на професионализма и опита ни в предоставянето на продукти и части с доказан произход и качество!
10 обяви
 • гр. Троян Мизия 2
 • 0876487570
 • kmarks.ltd1@gmail.com
 • automarks.bg/
EuroAgro

EuroAgro

EuroAgro е фирма, създадена с идеята да бъде от помощ на българското селско стопанство. Чрез фирмения си уебсайт, компанията дава възможност на земеделските стопани и животновъдни ферми да закупят бързо и лесно последно поколение уреди, съоръжения и цялостно оборудване за агро сектора. Фирмата е официален вносител на гъвкавите резервоари CITERNEO, както и на най-модерните мобилни доилни агрегати, мрежи и фолиа за земеделието, измервателни уреди за почвен анализ, електропастири и др.
 
0 обяви
 • гр. София ул. Всеволод Гаршин 8
 • 0885374355
 • office@euroagro.bg
 • euroagro.bg/
Fantastic Services

Fantastic Services

Довери се на Fantastic Services и накарай своята мека мебел да изглежда като нова! Избери услугата професионално почистване на дивани за град Варна и се раздели с всички засъхнали петна, следи от флумастери и мръсотия по твоя диван. Почистването се извършва с машина, която впръсква препарат с гореща вода, след което го изсмуква заедно с всичката мръсотия и така дивана ви ще бъде почистен в дълбочина! Обадете ни се по всяко едно време на денонощието на тел. 052 953 425, ако искате да запазите своя час за пране на дивани в град Варна. За повече информация относно услугите, които предлагаме, посетете нашия официален уебсайт!
https://fantasticservices.bg/pochistvane/prane-na-divani/varna/
0 обяви
HL-TopMix

HL-TopMix

HL-TopMix е сред най-успешните предприятия за производство на фуражи и добавки за животни в България. Повече от осемнадесет години компанията произвежда богата гама продукти за изхранване за всички видове и категории животни за всеки един етап от тяхното развитие. Новите технологии и компетенциите на нашият екип ни позволяват производството на качествени и иновативни продукти с възможност за индивидуален подход към нуждите на всеки клиент.

Амбициите на хората от екипа на HL-TopMix надхвърлят рамката на чисто търговския мениджмънт и се измерват с човешко отношение към проблемите на нашите клиенти и техните животни. При нас връзката с клиента не завършва с доставката на комбинирания фураж. Нашите специалисти се грижат да бъдат най-близо до фермера и неговите животни.

Нашата МИСИЯ е да предоставяме качествени и иновативни цялостни решения за успеха на животновъдите, с грижа за техните животни и в подкрепа на устойчивото развитие на агросектора.

Нашата ВИЗИЯ е да бъдем компанията с най-висока удовлетвореност на клиентите в България и региона. Да бъдем предпочитан доставчик и доверен партньор за постигане на изключителни резултати.

Какво стои зад името на HL-TopMix показват ЦЕННОСТИТЕ, споделяни от компанията. Това са качествата, с които всеки отделен служител спомага да печелим авторитета на лидер и доверието на нашите клиенти.

Нашите ЦЕЛИ:
 

 Отговорност
 към успеха на нашите клиенти, обществото и околната среда
Смелост
да бъдем иноватори в сектора
 Коректност
 в отношенията си с клиенти, партньори и служители
Усъвършенстване
постоянно се развиваме и подобряваме нашите продукти и услуги

 Екипност
 работим заедно за бързи и ефективни резултати

 
34 обяви
 • с. Калояново село Калояново
 • +35944611630
 • office@hl-topmix.com
 • hl-topmix.com
SORS

SORS

Основана през 2011 година, фирма SORS е съсредоточена в областта на търговията с машини за подготовка, преработка и опаковане на пресни плодове и зеленчуци. Като наша основна задача ние приемаме отговорността да предоставим възможност на всички произведели в България да получат обслужване на световно ниво и достъп до последните технологии и иновации в сферата.

SORS работи само с доказали се марки и основен приоритет за нас са доволните клиенти. Конкурентното преимущество на предлаганите от нас продукти се дължи на доказаното качество и високата степен на добавената им стойност.

Ние се грижим плодовете и зеленчуците да достигнат в подходящ търговски вид до крайния клиент, което неминуемо покачва цената на Вашата продукция.

Ние се ангажираме с отговорността да проучим нуждите на всеки клиент и всяка градина, и според насажденията, градината, таргетирания пазар, да предложим индивидуално решение за всеки градинар.
4 обяви
 • гр. София Младост 2
 • +359 899 889 013
 • sales@sors.bg
 • sors.bg
АграБГ Джолев

АграБГ Джолев

АграБГ Джолев - директен вносител на употребявани и самoстоятелно рециклирани Японски малогабаритни трактори Kubota, Yanmar, Iseki, Mitsubishi, Hinomoto, Shibaura с мощност 9-60 к.с.

Всички наши трактори са оборудвани с оригинална японска фреза и са цялостно рециклирани и напълно обслужени, което е гаранция за дългогодишна и безпроблемна работа на машината. Една година ПЪЛНА гаранция на всеки закупен от нас трактор.

Разполагаме с големи наличности от първокачествени Японски трактори на разумни цени. Предлагаме пълен гаранционен и извънгаранционен сервиз на предлаганите от нас машини, както и множество резервни части на склад.

Собствен безлихвен лизинг и подсигурен транспорт. Също така разполагаме и с големи наличности от разнообразен прикачен инвентар за нашите машини.
10 обяви
 • с. Поликраище Главен път Е85, ул. Васил Левски 29
 • 0888643041
 • sdjolev@yahoo.com
 • www.agrabg.com
АГРАР-ГЕОМИТ

АГРАР-ГЕОМИТ

Продаваме сламопреси/балировачки за рулон и квадратни бали от всички марки и модели. Осигуряваме резервни части и мобилен сервиз за сламопресите.
0 обяви
 • с. Труд Карловско шосе
 • 0878702758
 • geomit@abv.bg
Агри Баланс ЕООД

Агри Баланс ЕООД

Основната дейност на фирмата е внос и дистрибуция на продукти, одобрени за Биологично земеделие - торове, стимулатори, фунгициди и инсектициди.

Агри Баланс ЕООД си сътрудничи с подбрани водещи международни компании с доказан опит и професионализъм в производството на естествени продукти за растителна защита.

Екипът на Агри баланс непрекъснато се стреми да обогати своята продуктова гама, за да задоволи нуждите и на най-взискателните клиенти, като предлага висикокачествени и изпитани продукти за Биологично земеделие!
10 обяви
 • гр. Пловдив ул. Белград 2
 • + 359 889 898 554
 • office@agribalance.bg
 • www.agribalance.bg
Агримастер ООД

Агримастер ООД

 ЕТ “Владимир Испорски”! - Агримастер ООД
 
 
Директен и постоянен внос на селскостопанска техника от Италия: сенокосачки, сеносъбирачки, обръщачки (моторни или редукторни), матокултиватори, балопреси, пръскачки, шредери, мулчери и други.
Марки:БЧС, БЕРТОЛИНИ, ОЛИМПИА, ЛАВЕРДА и др. С мотори АКМЕ, ЛОМБАРДИНИ, КОНДОР, КОТИЕМ, ДУКАТИ и други.
0 обяви
 • с. Багренци Кюстендил с. Багенци
 • 0896747947
 • cloud24@abv.bg
 • senokosachki.com/
Агритоп ЕООД

Агритоп ЕООД

Агритоп е сред най-динамично развиващата се фирми в сектор животновъдство в България.

Петнадесет години компанията работи за разширяване и модернизиране на стопанствата, придържайки се към най-новите тенденции на модерното животновъдство и земеделие.

Агритоп предлага доказано работещи и ефективни технологични решения за животновъдния и земеделския сектор, съобразени с индивидуалните нужди и условия във всяко стопанство.

Агритоп започва дейността си през 2002 г. с тясна насоченост към животновъдния сектор в България. Екипът им е последователен в развитието си и се придържа към най-новите тенденции на модерното и ефективно животновъдство.

Агритоп има изградени над 100 обекта в цялата страна.

Фирмата затвърждава лидерските си позиции в сектора на селското стопанство с богатия си опит в планирането, проектирането и изграждането на животновъдни обекти, предлагайки цялостна концепция от една ръка.

АГРИТОП Е ОФИЦИАЛЕН ПРЕДСТВАИТЕЛ ЗА БЪЛГАРИЯ НА:

Delaval
, 1883 г. - световен лидер в производството на оборудване за доене и оборудване на животновъдни ферми.
Weidemann, 1960 г. - немски производител на висококачествени компактни колесни товарачи и телехендлери.
Joskin,1968 г. - водещ производител на ремаркета и цистерни за разпръскване на тор.
Riela, 1972 г. - немски производител на силозни стопанства за зърносъхранение, мобилни и стационарни сушилни, зърнопочистващи модули, високопродуктивна транспортна техника и фуражни кухни.
93 обяви
 • гр. София ул. “Коста Лулчев” № 20
 • 029712620
 • info@agritop-bg.com
 • agritop.bg/
Агро Бул Сервиз ООД

Агро Бул Сервиз ООД

Фирма “Агро Бул Сервиз“ ООД извършва търговска и сервизна дейност на селскостопанска техника – трактори, комбайни и прикачен инвентар – плугове, дискови брани, култиватори, пръсачки, торачки, сеялки и др. С цел качественото и комплексно обслужване фирмата предлага пълната гама резервни части за предлаганата техника, гаранционен и следгаранционен сервиз. Извършва продажби по европейски проекти и на лизинг. Изготвя проектите за кандидатстване.
0 обяви
 • с. Обнова ул.Христо Ботев 2
 • 0886854144
 • office@agro-bul.com
 • agro-bul.com/
Агро Булл ООД

Агро Булл ООД

Агробулл ООД е ексклузивен представител и дилър на украинския производител на земеделска техника “ELVORTI – CHERVONA ZIRKA” – гр. Кировоград.

Успешното сътрудничество между двете предприятия се наблюдава през целия период посредством ръста на продажбите и позитивното взаимодействие между сътрудниците и от двете страни. Може да се отбележи и повишаващия се интерес от страна на българския земеделски производител. На българския пазар техниката на “ELVORTI – CHERVONA ZIRKA” се е доказала в продължение на годините със своето качество, издръжливост и атрактивни цени без конкуренция.

“Агробулл“ООД предлага в България пълната гама от продукти произвеждани от завода:
- Сеещи комплекси;
- Пневматични сеялки;
- Пневматични бункери;
- Сеялки за есенни култури;
- Сеялки за пролетни култури;
- Окопи култиватори;
- Култиватори за слята повърхност;
- Дискови брани;
- Пръскачки;
- Челни товарачи.
Като едновременно осигурява пълно гаранционно и следгаранционно обслужване на предлаганата техника, и цялостен набор от резерви части към нея.
Нашите сътрудници са преминали всички квалификационни обучения на завода производител “ELVORTI – CHERVONA ZIRKA”, за да осигурят висококачествено обслужване на всеки наш клиент.

“Агробулл“ООД – ПРАВИЛНИЯТ ИЗБОР НА ТЕХНОЛОГИИ И ИНВЕНТАР!
5 обяви
 • гр. Левски ул. Христо Смирненски 24
 • 0886808284
 • office@agrobull.com
 • www.agrobull.com/
Агро Гаранти ЕООД

Агро Гаранти ЕООД

"Агро Гаранти" ЕООД е на пазара повече от 15 години и е една от най-големите фирми специализирана в производство със селско-стопанска продукция - пшеница, ечемик, царевица, слънчоглед, царевица. 
"Агро Гаранти" ЕООД притежава две бази за съхранение. Едната се намира в с. Опан - Старазагорска област, а другата се намира в гр. Раднево. Двете бази са с капацитет 10 хил. тона.
0 обяви
 • гр. "Св.Княз Борис" 115 ет.4 ап.7
 • 0888544029
 • agrogaranti@abv.bg
Агро КГ ЕООД

Агро КГ ЕООД

Фирма Агро КГ ЕООД е създадена през 2012 год. Стартирахме като дистрибутор  на торове YARA, семена EURALIS и препарати за растителна защита. Предлагаме на своите клиенти, както конвенционални торове, семена и препарати, така и сертифицирани за био производство.

Непрестанното желание и стремеж за комплексно обслужване на клиентите води до разширяването дейността на фирмата. Продажбата на трактори KUBOTA  и  подходящия за тях прикачен инвентар  успяват да задоволят желанието на всеки прецизен производител.  От изключително значение  е сервизното обслужване на гаранционни и извъннгаранционни машини. Извършените сервизни дейности от квалифициран екип, своевременно и качествено водят нови и доверени клиенти. Разполагаме с две ремонтно-складови бази в България.

Екипът на фирмата е изграден от мениджъри, агрономи, търговци и сервизни специалисти.

Основна цел на фирмата е своевременното доставяне на предлаганите от нас продукти и качественото поддържане на селскотопански  машини и инвентар.
 

KUBOTA, SONAROL, AGROMERKUR, ROLEX, AGROFART, SITREX
0 обяви
 • гр. Бойчиновци Изшън регулацията 5
 • 0885357239
 • yordanova@agrokg.bg
 • www.agrokg.bg/
Агро Скай АД

Агро Скай АД

Фирма Агро Скай АД е създадена 2012 г. с предмет на дейност Внос и Дистрибуция на едрогабаритна земеделска техника от марките Бюлер-Версатайл и Солис. Фирмата е част от голяма холдингова стуктура добре позната повече от 20 години на Българския пазар. Търговско-Сервизните ни центрове се намират София, Враца, Плевен ,Русе, Добрич, Силистра, Ямбол, Стара Загора и Кюстендил.
 
 Агро Скай АД  предлага на големите земеделски производители и арендатори, висок клас трактори на Канадската фирма Версатайл (от 305 до 575 к.с.) познати на българския пазар под марката Бюлер. 
 
 Благодарение на това, че сме част от голяма холдингова структура, разполагаме с добре подготвени търговски представители и  сервизни инженери. През годините сме създали стабилна сервизна мрежа на територията на цялата страна, предназначена да поддръжка доставените машини и инвентар. С течение на времето сме изградили инфраструктура и възможности, с помощта на които е в състояние да удовлетвори изискванията на големите земеделски производители. В сервизните ни центрове са налице квалифицирани сервизни специалисти и са осигурени необходимите ресурси (помещения, транспортни средства) за качествено обслужване.
 
Както бихте очаквали, ние сме експерти в поддръжката и обслужването на своите продукти, но също така сме подготвени да обслужваме много други марки при нужда. Благодарение на нашите постоянни инвестиции в обучението на инженери, преминаващи регулярни курсове на обучение в заводите на концерните чиито марки предлагаме на Българския пазар, Вие имате достъп до една от най-големите сервизни мрежи на пазара, независимо къде в България се намирате.
 
За техническа помощ и поддръжка можете да се свържете чрез телефон с нашите сервизни центрове за поддръжка, за да получите бърз и лесен отговор на своите въпроси от любезен и опитен сервизен персонал. 
 
Поддръжката от Агро Скай АД ще Ви осигури истинско спокойствие. Резултатът от нашите постоянни наблюдения върху удовлетвореността на клиентите ни показва, че нашите клиенти са изключително доволни и ние използваме това, за да продължаваме да подобряваме нашето обслужване.
1 обява
 • гр. София ж.к.Манастирски ливади - Б бл.65, ет.4, Евроцентър
 • 0887007576
 • info@agrosky.bg
 • www.agrosky.bg
Агро-Био Трейдинг ООД

Агро-Био Трейдинг ООД

Агро-Био Трейдинг ООД - е с широки международни контакти и професионално мислене в сферата на растителна защита.

Фирмата предлага продукти,задоволяващи изцяло нуждите на производителите на селскостопански култури у нас. 

Агро-Био Трейдинг ООД е дистрибутор за България на ДюПонт - Швейцария, Юнайтед Фосфорус - Англия, Хеймонд Корпорейшън – САЩ,, Мактешим Аган – Израел, Стоктон - САЩ. Хеминова -  Дания.

От 2004 година предлагат на българските земеделци и широка гама от биологични продукти за ограничено земеделие от водещи в областта европейски фирми.

Складовата база на фирмата разполага целогодишно с предлаганите продукти. В цеха за разфасоване и пакетиране на пестициди са монтирани осем инсталации, две от които са за торове. Тези инсталации отговарят на всички санитарно-хигиенни условия за този вид дейност, установени и документирани от инспектората на НСРЗ и специализираните звена на ДюПонт, Юнайтейд Фосфорус, Мактешим Аган, Синджента и Дау Агро Сайънсис.

На всички настоящи и бъдещи партньори пожелаваме ползотворна и успешна работа!
0 обяви
 • гр. София ж.к.Младост 1, бул.Йерусалим
 • 029743164
 • ipashov@agrobiotrading.com
 • www.agrobiotrading.com
Агроаптека Макадамия Пловдив

Агроаптека Макадамия Пловдив

В агроаптеката ще намерите хоби и професионални семена от водещи български и чуждестранни компании. Семената са сертифицирани и с гарантирано качество, на най-добри цени. В агроаптеката в гр. Пловдив ще ви предложим всички видове био, органични и други торове, подобрители, адюванти нужни за една добра и високодобивна селскостопанска продукция. 

От агроаптека Макадамия може да закупите и градински инвентар, както за хоби градинари, така и за професионални производители на сескостопанска продукция.

В агроаптеката ще намерите и препарати за растителна защита на водещи световни и български производители, отговарящи на всички стандарти и изисквания на всички наредби за сеслкостопанска продукция. продуктите са лицензирани и сертифицирани.
В агропатека Макадамия град Пловдив ще ви предложим и консултации с агрономи с дългогодишен стаж и опит в използването на препарати, торове, семена и напоителни системи.

Можете да ни откриете на адрес: гр.Пловдив, бул. 6-ти Септември 227, срещу Търговия Ритон
0 обяви
 • гр. Пловдив бул. 6-ти Септември 227
 • 0889337735
 • makadamia05eood@gmail.com
 • agroapteki.com/